- Producten

Verkoopproducten

Olie voor mycosenagels (SWP)

Mycosenagels – ook wel kalknagels genoemd – is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist géén water.

Lamisil Once 1%      

Lamisil Once is ontwikkeld voor de behandeling in één enkele toepassing van tinea pedis (atleetvoet of voetschimmel). Lamisil Once doodt de schimmel die tinea pedis (atleetvoet) veroorzaakt. Wanneer het product op de voeten wordt aangebracht, laat het op de huid een kleurloze film achter, die de actieve stof aan de huid afgeeft. U dient Lamisil Once op beide voeten aan te brengen, ook al zijn de symptomen slechts op één voet zichtbaar. Dit is noodzakelijk om volledig van de schimmelinfectie verlost te geraken. Deze kan immers op andere zones van de voeten aanwezig zijn zonder dat daar zichtbare tekenen van zijn. Om een prima resultaat te bekomen, mag u uw voeten binnen de eerste 24 uur na het aanbrengen van het geneesmiddel niet wassen of nat maken.

 

Lipidro Creme (Gehwol)

Lipidro Creme bevat hoogwaardige ingrediënten zoals duindoornolie, avocado-olie en ureum in combinatie met algenextract voor de verzorging van de droge gevoelige huid. Zij compenseren het gebrek aan lipiden en vocht en brengen de beschermende functie van de huid in de natuurlijke balans. Dagelijks gebruik beschermt tegen voetengeur, voetschimmel en werkt ontstekingsremmend. Ook geschikt voor diabetici.

 

 

Crème tegen eelt en likdoornvorming (Gehwol)

Dit is de meest gemakkelijke, pijnloze én echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van l ikdoorns . Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.

Crème tegen het ontstaan van kloven (Gehwol)

Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven . De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

Nagellak voor mycosenagels (SWP)

Deze unieke zuurstofdoorlatende nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is – in tegenstelling tot gewone nagellakken – wordt de nagel niet vochtig onder de lak waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard kan deze nagellak ook gebruikt worden op gezonde nagels.

Dadi'Oil

Je nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en een goede verzorging is essentieel om uitdroging te voorkomen. Dadi'Oil van Famous Names Products is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiele olien. Dadi'Oil is een enorm fijn product, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken voelt het product niet vettig aan en haar aroma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

 

WandelWol antidruk-wol        

Het antidruk-product van WandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurljke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt drukontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen me weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Voetcare boorzuurschilfers tegen zweetvoeten  

Het zweetvoeten poeder van Voetcare wordt al jaren beschouwd als de beste oplossing tegen zweetvoeten. Voetcare boorzuurschilfers stopt nare geurtjes en voettranspiratie. Het poeder bestaat voornamelijk uit schilfers van carboorzuur. De boorzuurschilfers doden bacteriën en verwijderen de nare voetgeuren op zowel jouw voeten als in je schoenen. Als je het product goed gebruikt, ben je binnen een paar dagen van je zweetvoeten en stinkvoeten verlost. 

Prijslijst

Handcreme

€ 10,00


Handcrème Plus met ceramiden, aloë vera, allantoïne en urea is een ideale handcrème voor droge en zwaar belaste handen. De crème maakt de huid glad en soepel, trekt snel in en met een aangenaam gevoel

Eeltweekmakert

€ 20,50


Laufwunder eeltweekmaker (ook wel: eeltweker of hoornhuidweker) is een actieve eeltoplosser. Laufwunder eeltweekmaker bevat Salicylzuur op alcoholbasis. Een unieke combinatie.

Beenlotion 150 ml.

€ 24,50


Laufwunder Beenlotion bevat natuurlijk collageen en maakt de huid daardoor glad (opgevuld) en soepel van binnenuit. De huid wordt actief beschermt tegen uitdrogen bij regematig gebruik.